تعریف واحد سنجش در نرم افزار انبار سپیدار سیستم برای تعریف فرم های کالا و خدمت و فرم های روزانه کالا (ورود و خروج کاللا)و گزارشات روزمره مورد استفاده قرار می گیرد.واحدهای سنجش به مقیاس اندازه گیری یک واحد کالا اطلاق می گردد و مادامیکه در نرم افزار تامین کنندگان و انبار سپیدار سیستم تعریف نگردد سایر فرم های قابلیت کاربرد و استفاده ندارند و از این رو در این فرم نحوه تعریف واحد سنجش در نرم افزار انبار سپیدار سیستم را آموزش خواهیم داد.
واحدهای سنجش در نرم افزار انبار سپیدار سیستم به دو بخش اصلی و فرعی تقسیم می شوند و برای تعریف واحد فرعی در نرم افزار انبار سپیدار سیستم لازم هست زیرسیستم دو واحدی سپیدار سیستم را خریداری کرده باشید.
برای تعریف واحد فرعی در نرم افزار انبار سپیدار لازم هست که واحد اصلی مربوطه در نرم افزار تعریف شده باشد.برای تعریف واحد اصلی باید از منوی عمودی،قسمت تامین کنندگان و انبار را انتخاب نموده و از منوی عملیات،فرم واحد سنجش جدید را انتخاب نمائید.یا اینکه از منوی فهرست فرم واحدهای سنجش را انتخاب نمائید.
بعد از اینکه بر روی فرم "واحد سنجش جدید" کلیک نمودید فرم به شما نمایش داده می شود.بعد از اینکه فرم تعریف واحد سنجش به شما نمایش داده شد باید فیلد عنوان را وارد نمائید.بعد از اینکه عنوان واحد سنجش خود را وارد نمودید می توانید عنوان 2 را نیز وارد نمائید.به صورت پیشفرض وقتی که بر روی دکمه کلیک نمودید،اطلاعات عنوان 2 از روی فیلد عنوان تکمیل خواهد شد.
برای تعریف واحد فرعی در نرم افزار انبار سپیدار سیستم کافی است که آن واحد را در واحدهای سنجش تعریف نمائید.سپس در فرم تعریف کالا و خدمت باید رابطه بین واحد اصلی و واحد فرعی را ایجاد نموده و نسبت به تعریف واحد فرعی ایجاد نمائید.نحوه تعریف واحد سنجش فرعی را در پست تعریف کالا و خدمت بطور دقیق تر آموزش خواهیم داد.
از اطلاعات فرم واحدهای سنجش در فرم های زیر استفاده می گردد:
همانطور که مشاهده می نمائید اطلاعات فرم واحدهای سنجش برای استفاده از سایر فرم های نرم افزارهای سپیدار سیستم کاربردی می باشد.
جهت مشاهده،ویراش و یا حذف واحدهای سنجش تعریف شده در نرم افزار انبار مراحل زیر را انجام دهید:
1-ازمنوی سمت راست وارد قسمت تامین کنندگان و انبار شوید.
2-از قسمت لیست "واحدهای سنجش" را انتخاب نمائید.
3-در فرمی که در اختیارتان قرار می گیرد،با راست کلیک کردن بر روی واحد سنجش مورد نظرتان می توانید آن را مشاهده،ویرایش یا حذف نمائید.
تمامی موارد آموزش داده شده در این پست را بطور خلاصه در فیلم زیر می توانید مشاهده نمائید: