به گزارش ایسنا، این هفته از نخستین مرکز همافزایی و تعاملات اقتصادی کارآفرینان (مهتاک) رونمایی شد و مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید آغاز به کار این شبکه را فرصت مناسبی برای عرضه محصولات افرادی که قادر به تولید در محیطهای خانگی و روستایی هستند عنوان کرد.
وی گفت: شبکه مهتاک ظرفیت و قابلیت لازم برای افراد و نهادهای کمبرخوردار را به وجود میآورد و به توسعه کسب و کار در کشور منجر میشود.
به گفته نوراللهزاده، این شبکه به گونهای طراحی شده که تولیدکنندگان میتوانند در آن صفحات مجازی برای معرفی محصول خود ایجاد کنند و فروشندگان نیز اقدام به بازاریابی و فروش آن محصول داشته باشند.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید، قالب شبکه مهتاک را همانند اینستاگرام دانسته و تاکید کرد: افراد ضمن ایجاد پروفایل برای کسب و کار، میتوانند به طور رایگان و بدون هزینه کالاها و محصولات خود را معرفی و جهت فروش عرضه کنند.
آنطور که نوراللهزاده گفته در این شبکه ۱۶ هزار فعالیت کسب و کار پیشبینی شده و تنها کسب و کارهایی که تولید کالا و خدمات آن ایرانی باشد قابل عرضه است.
در هفتهای که گذشت مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایهگذاری بخش تعاون از حل مشکل وثیقه تعاونیها با همکاری شبکه بانکی خبر داد.
حسین نژاد گفت: آمادگی خود را جهت همکاری با شبکه بانکی برای حل مشکل کمبود وثیقه بخش تعاون اعلام کردهایم و خوشبختانه شورای هماهنگی بانکها نیز این آمادگی را به تمام بانکها ابلاغ کردهاند و انتظار داریم این همکاری گام موثری در جهت حل موانع تولید از بنگاههای تعاونی باشد.
وی همچنین از صدور بیش از هزار میلیارد ریال ضمانت نامه در چهار ماهه نخست امسال خبر داد.
تشکیل بانک تخصصی برای بخش تعاون خبر دیگری بود که این هفته انتشار یافت.
آنطور که سیدحمید کلانتری - معاون امور تعاون وزیر کار - گفته در حال حاضر تنها بانک توسعه تعاون در خدمت بخش تعاون است که با سرمایه دولتی تاسیس شده در حالی که بخش تعاون برای به دست آوردن سهم بیشتر از اقتصاد و استفاده از ظرفیت بالای تعاونیها نیازمند تاسیس یک بانک تخصصی غیردولتی است.
وی همچنین از اعلام ساز و کار تشکیل بورس تعاون در هفته های اخیر خبر داد و گفت: اساسنامه ورود تعاونیها به بورس به تایید شورای عالی بورس رسیده و بر اساس قانون تعاونیهای سهامی عام میتوانند سهام خود را در بورس عرضه کنند و وارد بازار سرمایه شوند.
از دیگر خبرهای هفته گذشته ایجاد ۱۳۰ هزار شغل مستقیم و غیر مستقیم در حوزه IT تا پایان سال بود.
این خبر را علی ربیعی - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد و گفت: در راستای هدفگذاری اشتغال دولت، طرح توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار با عنوان "تکاپو" به اجرا در آمده و در این بسته، ۵۰۰ هزار شغل پیش بینی شده است که از این میزان ۱۳۰ هزار شغل مربوط به حوزه فناری اطلاعات و ارتباطات است.
در هفتهای که گذشت معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مدل جدید بازرسیها خبر داد که بر اساس آن حوادث ناشی از کار کاهش پیدا کرده است.
آنطور که سیدحسن هفده تن گفته اجرای این مدل جدید، حوادث در حین انجام کار به ویژه حوادث منجر به فوت را به طور قابل ملاحظهای کاهش داده است.
به گفته وی مدل قبلی دارای مشکلاتی بوده و وقتی حادثهای رخ میداد بلافاصله سهم قصور کارفرما و نقش او در قبال کارگر مورد توجه قرار میگرفت در حالی که مدل جدید ضمن پایین آوردن آمار فوتیها، کاهش هزینهها در این بخش را به دنبال داشته است.
انتهای پیام