به گزارش ایسنا، غلامرضا امینی، امروز (۲۸ مهر) در آیین گرامیداشت روز جهانی استاندارد در سنندج اظهار کرد: احترام به مردم و مشتری مداری، بهبود مستمر و درهم آمیختن فعالیتهای تولید و فروش باید در مقوله استاندارد رعایت شود.
وی افزود: اگر خواهان ورود به عرصه تجارت جهانی هستیم باید با استانداردها، مقررات فنی هر کشور، کنوانسیونهای بین المللی، مقررات اتحادیهای، موافقتنامههای بین کشورها و رویههای ارزیابی انطباق کشورها آشنا باشیم.
مدیرکل نظارت بر صنایع غیرفلزی سازمان استاندارد ایران عنوان کرد: در کشورهای در حال توسعه دولت مجبور است که از استانداردها در راستای ایجاد توسعه استفاده کرده و این مسئله را در قالب استانداردهای اجباری لحاظ کند.
وی بیان کرد: اگر به توسعه علاقمند هستیم باید به نقش توسعهای استانداردها توجه کنیم.
امینی در ادامه به بحث استاندارد حلال اشاره و اعلام کرد: خوشبختانه استان کردستان به عنوان اولین استان سنی نشین کشور امروز توانست پروانه استاندارد حلال را دریافت کند.
وی با اشاره به اینکه استاندارد حلال نماد وحدت است، ادامه داد: خوشبختانه این نوع استاندارد مورد موافقت هشت مذهب بزرگ اسلامی قرار گرفته است.
مدیرکل نظارت بر صنایع غیرفلزی سازمان استاندارد ایران در ادامه همچنین به طرح DOC اشاره و بیان کرد: در قالب این طرح باید همه واحدهای تولیدی پیوست استانداردسازی خود را اظهار کنند.
وی این طرح را در کاهش مزاحمتهای نظارت حین کسب و کار موثر دانست و گفت: DOC همچنین ساختارهای کسب و کار استانداردسازی غیردولتی را در کشور افزایش خواهد داد.
امینی در ادامه اعلام کرد: تاکنون ۲۹ هزار و ۵۰۰ استاندارد ملی در کشور تدوین شده است و مقام اول منطقه و مقام دوم کشورهای اسلامی را در اختیار داریم.
وی خاطرنشان کرد: ۲۶ هزار واحد تولیدی در کشور دارای پروانه استاندارد هستند و در واحدهای صنفی هم هر سال سطح عدم انطباق کاهش پیدا میکند.
انتهای پیام